Hoogerheide | straatinfo

dronkenschap politie meldingen

Twee dronken brokkenpiloten in een auto

dronkenschap

Hoogerheide - Een 53-jarige man uit Hoogerheide en een 54-jarige Belg zijn aan de Edward Jennerstraat opgepakt. De mannen hadden allebei onder invloed achter het stuur van dezelfde auto gezeten.

Op zaterdag 30 april kreeg de politie rond 21.55 uur de melding dat er op de Antwerpseweg in Bergen op Zoom een auto over de weg zou slingeren. Het voertuig reed in de richting van Hoogerheide. Door getuigen werd gezien dat de bestuurder en bijrijder op de Semmelweisstraat van plaats wisselden nadat ze met de auto in het struikgewas belandden.

Op de Edward Jennerstraat werden de mannen aan de kant gezet. De verdachte uit Hoogerheide blies 545 ug/l, ruim twee maal de toegestane hoeveelheid. Hij kreeg een boete van 650 euro. De Belg was dusdanig onder invloed dat een blaastest niet lukte. Van deze verdachte is daarom bloed afgenomen. De man had geen rijbewijs op zak. Zijn auto is daarop in beslag genomen. Zijn rijbewijs zal op een later moment worden ingevorderd. Daarna is het duo in vrijheid gesteld.

Soortgelijke berichten

Omstanders voorkomen dat dronken man in auto stapt
Schoondijke

Dronken bestuurder doet valse aangifte van diefstal auto
Terneuzen

Dronken man ramt auto?s
Westendorp

Dronken Zevenaarder aangehouden in auto
Zevenaar

Dronken automobilist raakt auto kwijt na achtervolging
Rotterdam

Dronken bestuurder rijdt tegen boom
Roosendaal

Fransman betrapt op dronken rijden
Ritthem

Dronken bestuurder gaat toch rijden
Zaandam

Twee dronken vrouwen op motor aangehouden
Vlissingen

Dronken bestuurder botst tegen geparkeerde auto's
Ossenisse

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio